Història.

La torre del gall.

La Torre del Gall antigament “Mas de les Garrigues” és un patrimoni amb innegables arrels històriques fonamentals en els orígens del poble de Sant Cugat Sesgarrigues. Està construïda sobre ruïnes romanes i és d'origen medieval. Era un punt de control per on circulaven dues vies romanes procedents del Vallès i del Barcelonès, en direcció a Tarragona.

Estem en una zona que ofereix una oferta completa i singular per gaudir durant tot l’any, gràcies al clima moderat i suau que acompanya el terriori d'una de les comarques del sur de Barcelona.

A la masia només fem un banquet per dia, al migdia o a la nit. Creiem que el vostre dia és únic i irrepetible i hi posem totes les ganes, per tal que la vostra celebració sigui com vosaltres voleu. Per aquest motiu només celebrem un banquet de casament al dia perquè el vostre gran dia sigui especial i inoblidable.

Us oferim tota la masia per a vosaltres, amb absoluta llibertat de moviments, per a gaudir de l'entorn del Penedès. Molt a prop de Barcelona i Tarragona i perfectament comunicat amb Vilanova i la Geltrú, Sitges, Igualada...

La nostra garantia.

Portem 50 anys en el món de l'hostaleria, organitzant tot tipus de celebracions al Penedès i per tota Catalunya (bodes, comunions, festes familiars, noces d'or i de plata, batejos, reunions i festes d'empresa, actes institucions, convencions...).

El nostre esperit perfeccionista ens porta a personalitzar cada event, oferint diferents alternatives per a poder reflectir la vostra personalitat. Ens adaptem a les vostres necessitats.

Considerem que cada persona és única i especial per tant, tenim molt clar, que teniu els vostres gustos, o sigui que tot i tenir diversos menús, els modifiquem segons les vostres necessitats, gustos, pressupostos...

Us oferim un entorn agradable, únic i de somni i un servei integral per a tot tipus de celebracions. El nostre tracte és personalitzat, molt proper, perquè per sobre de tot el que desitgem és que recordeu aquest gran dia com el millor de la vostra vida.

50è aniversari
Cel.lebrem els nostres primers 50 anys (1959-2019)