menús.

Alimentem els teus somnis.

Les nostres propostes gastronòmiques satisfan tots tipus de necessitats, amb espectaculars aperitius i plats de creació pròpia. Plats innovadors i alhora tradicionals . Treballem amb molta qualitat. Amb un equip de professionals àmpliament preparats , Josep Soler format durant 3 anys a l´escola d´Hostaleria Mey Hofmann i constantment assistint a diferents cursos a l´escola com Ferran Adrià.

Exclusivitat 1 banquet al dia.

Us oferim diferents tipús de menús segons la vostre necessitat i tipus de banquet

Veure menús bodas
gastronomia
gastronomia
gastronomia

Els millors productes del mercat i de la més alta qualitat, amb les tècniques culinàries més innovadores combinades amb les de tota la vida, viureu una experiència gastronòmica mediterrània, el millor servei per part dels nostres cambrers i l'assessorament i guia de la nostra cap de sala, l'Anna Soler, fan que dia rere dia el nom de Masia la Torre del Gall traspassi les fronteres del Penedès i es converteixi en referent del bon servei i dedicació en el món de l'hostaleria i del càtering amb Àpats d'Art.

gastronomia
gastronomia
gastronomia

menús bodas

Menús saludables, gastronomia experiencial, sempre tenint en complte les tendècies gastronòmiques actuals. Consulta els nostres menús, aperitius i pica-piques.

menus casaments

Menús casaments

menus empreses

Menús empreses

menus festes

Menús celebracions