Idees per a bodes.

Idees bodes: Preparatius.

Una de les feines més difícils amb les que es troben els nuvis durant els preparatius del seu casament és l'organització de les taules del banquet.

Al principi sembla una feina senzilla reunir els convidats al voltant d'una taula... Però una vegada us hi poseu comencen els problemes! Taules incompletes, taules massa plenes, gent que no pot estar junta, que fer amb els nens... molts maldecaps! Passats els nervis inicials, al voltant de les taules sorgiran els millors moments: les confidències, les rialles i fins i tot… futurs casaments! La taula és el lloc on més estona passem als casaments, per això ha de tenir tots els punts anteriors per fer dels moments que passem al seu voltant, un record inoblidable.

És tan senzill com fer-vos un plànol de la sala del banquet i marcar les diferents taules. Després poseu els noms dels vostres convidats en post-its(inclús podeu classificar-los per colors! La família del nuvi, la família de la núvia, els amics, la gent de la feina, els nens...) i anar-los col·locant al voltant de les taules. Que no us agrada la distribució? Doncs res tan fàcil com desenganxar el post-it i tornar-lo a col·locar!

Els elements naturals que tenim al nostre abast son clau per aconseguir que la decoració també casi amb l´entorn

Ens agrada mesclar fusta i objectes senzills per aconseguir harmonia entre tots els elements.

Flors a l´altura de l´enllaç: Les flors son sinònim d´alegria i celebració; per això, no poden faltar en el vostre dia. És important que les flors respectin els punts anteriors i que siguin una peça clau del vostre casament però sense caure en la sobrecàrrega ni amb espècies que malgrat que ens agradin, no respectin l´entorn natural del lloc on es desenvolupa l´acció..

Boda masia en un entorn natural a prop de Barcelona.

Jugar i convinar elements en els espais amplis on hi predominen els materials naturals. De disseny racional que transmet calma perquè hi ha allò essencial i al mateix temps amb motius de cel.lebració, podeu anotar missatges personalitzas i noms amb elements naturals com fulles, fustes, pedres. A continuació us deixem un bloc amb idees que us poden ajudar. Clicar aquí

idea boda
idea b oda
idea b oda
idea b oda

Per aportar un toc més distingit als convidats més especials -pares, germans, testimonis, etc-., Pots incloure a les cadires una etiqueta amb el nom del convidat i un petit ramet d'espígol.

Aquesta idea és molt fàcil i lowcost. Fes-te amb paper kraft i retalla uns rectangles. Fes un forat al centre de la part superior i insereix un trosset de corda. Així crearem una petita etiqueta. Després, escriu el nom del convidat o si vols donar-li un toc més personal, utilitza segells de lletres i veu estampant els noms dels teus convidats en cada etiqueta. Penja'l a la cadira i afegeix un petit ramet amb ramells de lavanda

Tenir els elements no es sinònim de què tot surti com cal, necessitaràs que l´entorn sigui adequat per poder emprar totes aquestes idees.

Que t´han semblat aquestes idees?

Esperem que les duguis a terme el dia del vostre casament.

A la Masia la torre del gall tenim tots aquests elements decoratius per fer del vostre dia, un moment per recordar. Ús esperem!