Empreses.

Actes d'empresa.

Masia la Torre del Gall disposa de tres sales interiors per organitzar actes d'empresa, tant dinars i sopars, com organització de conferències, reunions i events. Les sales tenen una capacitat a partir desde 8 fins a 300 persones. Ademés tots els espais exteriors és poden adaptar a qualsevol actes o àpat.

Ubicats al mig del Penedès amb fàcil comunicació a la carretera N-340 , C15 i Autopista AP7. Estem a 30 minuts de Barcelona i Tarragona, a 15 minuts de Sitges i 25 minuts de l'Aeroport del Prat.

Espais:
3 Salons interiors, jardins i vinyes exteriors
Serveis:
Dinars, sopars, reunions, events, presentacions
Distància:
30 min. de Barcelona i Tarragona
empreses

Experiències.

El Penedès és un territori vitivinícola de contrastos conegut principalment pels seus vins i caves. És aquest fet el que li atorga singularitat. Un paisatge productiu i atractiu que ofereix camins, carrerades i corriols entre vinyes per descobrir la identitat del Penedès.

Estem en una zona que ofereix una oferta completa i singular per gaudir durant tot l’any, gràcies al clima moderat i suau que acompanya el terriori.

La nostra Masia t'ofereix diferents possibilitats per disfrutar del territori i viur experiències que et tenim preparades.

Disfruta d'una jornada amb el teu equip al voltant de la Masia, entre les vinyes que poden ser disfrutades a peu, amb cavall, bicicleto o segwate. Així mateix oferim propostes per completar la vostra estància amb diferents activitats vitícolas, gastronòmiques i culturals.

empreses

menús d'empresa.

Les nostres propostes gastrònomiques satisfan tots tipus de necessitats, amb espectaculars aperitius i plats de creació pròpia. Plats innovadors i alhora tradicionals . Treballem amb molta qualitat.

Amb un equip de professionals ampliament preparats , Josep Soler format durant 3 anys a l´escola d´Hosteleria Mey Hofmann i constanment assistint a diferents cursos a l´escola com Ferran Adrià.

Menús des de 25€ per persona. I menús, per dinars de Nadal d'empresa i menús per sopars de Nadal d'empresa. També us montem el catering allà a l'espai que necesiteu.

empreses